Φωτογραφικές υπηρεσίες – Πανοραμική Φωτογραφία – Virtual Tours

Φωτογραφικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τις επιχειρήσεις του τουρισμού στις Σπέτσες και σε όλη την Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες είναι το σημαντικότερο τμήμα σε οποιαδήποτε καμπάνια προβολής κάθε τύπου τουριστικών επιχειρήσεων. Ειδικά στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες εκτός από την προβολή που προσφέρουν σε οποιοδήποτε προορισμό και τουριστική επιχείρηση, έχουν την δική τους δυναμική, καθώς αυτόνομα αποτελούν μεγάλο τμήμα των συνολικών αναζητήσεων στις μηχανές αναζήτησης.

Το πρώτο που πρέπει να ενδιαφέρει τους επιχειρηματίες του τουρισμού είναι οι όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες της επιχείρησης τους. Φωτογραφίες που πρέπει να τις αναλάβουν φωτογράφοι εξειδικευμένοι στον συγκεκριμένο κλάδο της φωτογραφίας που αφορά την τουριστική βιομηχανία. Εκτός όμως από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, εντελώς νέα εργαλεία ήρθαν να προστεθούν στο οπλοστάσιο των τουριστικών επιχειρήσεων στην προσπάθεια τους για την ιδανικότερη προβολή τους.

Αυτά τα νέα εργαλεία ονομάζονται πανοραμική φωτογραφία και εικονική περιήγηση. Είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη φωτογραφία όσο αφορά την τουριστική προβολή και όχι μόνο, καθώς όλες οι έρευνες του σύγχρονου marketing δείχνουν ότι τα οφέλη της πανοραμικής φωτογραφίας είναι σημαντικά και για τον κατασκευαστικό κλάδο , καθώς και τα κτηματομεσιτικά γραφεία.

Το internetinfo πάντα πρωτοπόρο όσο αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας, σας προσφέρει εκτός από την προβολή μέσω των online ταξιδιωτικών οδηγών που έχει δημιουργήσει ( χαρακτηριστικό παράδειγμα το www.spetsesinfo.gr) και υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης.

Δημιουργούμε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που θα αναδείξουν την επιχείρηση σας και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για δημοσιεύσεις σε έντυπα, για δημοσιεύσεις στο ίντερνετ και στο προσωπικό σας website και φυσικά για διακοσμητικούς λόγους είτε στους ίδιους τους χώρους σας, είτε για την διακόσμηση περιπτέρων, για συμμετοχή σε εκθέσεις και οποιαδήποτε ανάγκη προβολής μιας τουριστικής επιχείρησης. Μπορούμε να δημιουργήσουμε εικονικές περιηγήσεις από οποιονδήποτε χώρο, είτε συνδυασμένες εικονικές περιηγήσεις από πολλούς διαφορετικούς χώρους.

Οι φωτογραφικές μας υπηρεσίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις διαμονής, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και βίλες. Σε επιχειρήσεις διασκέδασης και εστιάσης, καφετέριες, μπαρ, club,εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες. Σε επιχειρήσεις ευεξίας και ομορφιάς, σε θεματικά πάρκα και εμπορικά κέντρα. Οι Φωτογραφικές μας υπηρεσίες επίσης απευθύνονται σε τουριστικά γραφεία, σε τουριστικούς οδηγούς, σε ιδιωτικές και δημοτικές τουριστικές επιχειρήσεις προβολής, όπως και σε μαρίνες, καζίνο, επιχειρήσεις ενοικιάσεως σκαφών αναψυχής, κρουαζιερόπλοια και γενικά κάθε επιχείρηση που σχετίζεται με τον τουρισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Δημήτρης Ασιθιανάκης Τηλ. 210 5745625 – Κιν 6944 303397 ή στο email που θα βρείτε στην σελίδα της επικοινωνίας του www.spetsesinfo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πανοραμική φωτογραφία και τις εικονικές περιηγήσεις μπορείτε να δείτε τον ιστοχώρο μας για την πανοραμική φωτογραφία.